Header Ads

DJ Erian - Kick the bass

Shyqyr me se fundmi dhe Dj shqiptare po publikojne punimet e tyre ne video, por kur ne uruam nje gje te tille, kishim ndermend dicka me kreative e jo thjesht nje video ndoshta te blere diku ne web e me muziken siper. Duket qarte qe keto vajzat s'kane lidhje fare me muziken, por thjesht jane perdorur per ti terhequr vemendjen adoleshenteve per nje klikim me shume. Gjynah sepse melodia nuk eshte e keqe. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.