Header Ads

Eli Fara - Hallakatem


Eshte per tu pergezuar fakti qe Eli Fara ka ditur si ti mbizoteroj tregut shqiptare per nje kohe kaq te gjate, e as nuk ka ndermend te mposhtet. Une e kam shume qejf dhe nuk di pse por me ben per vete ne cdo kenge te saj. Gjithmone di ti pershtatet kohes, muzikes e gjithckaje te momentit ne gjinine e saj muzikore pa e kaluar kufirin dhe pa e tepruar me idiotesira qe i ndeshim shpesh sot ne skenen tone. Mbi te gjitha i ka qendruar besnike degjuesve te saj! "Hallakatem" eshte nje kenge shume e mire dhe Eli yll s'ka nevoj per koment. Kur i kap floket njehere me te zeza ajjjjj! Marshalla! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.