Header Ads

Emina Cunmulaj kerkon modele per agjensine e saj


Nese jeni ne Mal te zi kete jave, provoni fatin tuaj dhe merrni pjese ne audicionet qe modelja e njohur Emina Cunmulaj po zhvillon ne datat 6 dhe 7 gusht, per agjensine e saj te modeleve. Audicionet mbahen ne lokalin "Buda Bar" ne kryeqytetin Podgorice me date gjashte dhe ne "Hotel Mediteran" ne Becici (Budva) me daten 7 gusht. Paci fat! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.