Header Ads

Fashion TV rendit Kosoven ne listen e "Festave me te mira te vitit"

Fashion TV here pas here poston ne faqen e saj nje video-klasifikim te festave me te mira te sezonit dhe vitit qe ky kanal organizon ne mbare boten dhe ne listen e publikuar per muajin gusht ne te renditet dhe festa e zhvilluar nga Fashion TV ne klubin Duplex ne Prishtine. Me poshte keni mundesine te ndiqni fragmente nga festa kosovare e FTV e cila prezantohet ne min e 12:38.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.