Header Ads

Saiera & Eli Fara - Sonate (Midnight Remix)


Rastesisht u ndesha me kete remiks te "Sonata" nga Eli Fara dhe me pelqeu. Remiksi eshte postuar nga Saieir Music, por nuk e kam idene kush eshte miksuesi, gjithsesi pune e bukur. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.