Header Ads

720 konkurente per cmimin e X Factor Albania -Video


7200 konkurente kane marre pjese ne audicionet e sezonit te ri te X Factor Albania i cili fillon transmetimin kete muaj. Mesaduket askush nuk eshte larguar nga juria e cila do vazhdoje te perfaqsohet me Sonin,Tunen,Pandin dhe Albanin nderkohe qe te ftuar si gjyqtare do jene dhe Anjeza Shahini, Aurela Gace, Ledina Celo etj. Me poshte po ju sjellim reklamen me te fundit te ketij programi e cila ka filluar te transmetohet ne media.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.