Header Ads

Diana Avdiu per revisten "Teuta" - VIDEO


Diana Avdiu shfaqet ne kopertinen e re te revistes "Teuta" gjate nje sesioni fotografik nga Fadil Berisha. Ketu po ju sjellim dhe nje video nga ky sesion si dhe nje video nga nje tjeter sesion fotografik qe Diana ka bere pak kohe me pare me supermodelen, te mrekullueshmen Carmen Dell'Orefice (Fiksim e kam kete femere, e kam pare dhe ne nje party dhe eshte fantastike. ♥!)
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.