Header Ads

Se shpejti ne Amerike hapet UATV (Reklama)

Se shpejti ne Amerike do te filloje transmetimet nje kanal i ri televiziv shqiptar i cili mban emrin "United Albanian TV". Nga reklama duket nje projekt i madh me programe interesante dhe me e rendesishmja nje pjese e mire e programeve do jene dhe ne anglisht duke informuar dhe afruar me prane komunitetit shqiptar, brezin e ri shqiptaro-amerikan, te cilet kane probleme me gjuhen, por dhe te huajve qe deshirojne te njihen me teper me jeten shoqerore dhe kulturore te shqiptareve ne diaspore apo vendlindje. Nje iniciative e mrekullueshme qe shpresojme te jete sa me e suksesshme dhe jetegjate. Urime!  

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.