Header Ads

Artiola dhe Poni - Fol shqip


Mire moj mire parlami neve albaneze, por ju pse jeni vesh si nuset e sulltanit te madherishem dhe levizni ne slow-mo hahahahhaha. Nese une do e kisha bere kete videon , do ishin keto te dyja me nje thuper ne dore nga nje program televiziv ne tjetrin duke ja thare buzet prezantuesve fap e fap! Ajo po do ishte video! Sa thupra per Alketen dhe Adin? Hahhahahahaha! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.