Header Ads

Capital T - Go Hard


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!Papapappapapapappapppapapa kukuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Capital i boni pal-pal me ket kenge hahahhahahahhaaha! Shtrihuni se ju ka vra lol. Me ne fund me vjen mire qe ka heq dore nga ato kenget hip-pop dhe ka publikuar nje kenge rrap qe funksionon dhe eshte super pa nevojen e ndihmen e nje refreni te kapshem e melodik. Videoja super! Nje nder me te mirat e vitit. Sekonda 0:45 kukuuuuuuuuuu bang bang shtrihu lol.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.