Header Ads

Interpretimet e preferuara nga nata e pare e Kenges Magjike
Ky ishte dhe interpretimi skenik me i mire i nates se pare dhe i vetmi interpretim qe mua me beri ta ndjek deri ne fund. Bravo Gjergj Lekes.


Mesa mora vesh Lynx nuk kaloi ne finale? WOW! Nje moment komplet WTF! 
Adelina Thaqi ishte e vetmja soliste qe zoteroi skenen dhe nuk e la skenen ta zoteronte ate. Bravo! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.