Header Ads

Kenga me e suksesshme e "Kenga Magjike" 2013


Sipas kanalit zyrtar te "Kenga Magjike 2013" ne YouTube, kenget e prezantuara ne foton e mesiperme jane dhe dhjete kenget me te shikuara nga ky edicion. Nese rezultatet finale do bazoheshin ne vlersimin e ketij publikut atehere fituese do te shpallej kenga "Vetem kujtohu" e Xhesi Jorgaqit dhe Cartanit.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.