Header Ads

Kristine Elezaj publikon - Loved by You (E.P)


Kristine Elezaj ka publikuar sot "Loved by You" E.P (E.P qendron per Extended Play - Loje shtese, qe ne industrine muzikore perfaqson nje cd me 3-5 kenge). Ne te perfshihen gjithsej pese kenge "Monster","Sucker Punch","Loved by You","Make It Pour" dhe "Love Kills". Kenget i perkasin gjenrit pop-dance dhe jane perfekte per radio apo klub. "Monster" vazhdon te mbetet e preferuara jone, "Make It Pour" na ben te kercejme, "Sucker Punch" na kujton Britney Spears, "Love Kills" na kujton nje kenge perfekte pop te viteve '90 (kjo do kishte sukses ne Europe), por kenga me e arrire e kesaj E.P ku Kristine jep maksimalen, duket se do te jete "Loved by You". Ne pergjithesi "Loved by You" eshte nje permbledhje e kengeve qe perkufizojne me se miri gjinine pop-dance. Per te blere apo degjuar nje pjese te kengeve KLIKONI KETU. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.