Header Ads

Zana dhe Deda ne kohet moderne nga Vizatime shqip


AAAAAAAAAAAAAAAA AHAHAHHAHAHAHAHA! OK ju paralajmeroj qe gjuha e perdorur ne kete video eshte banale, por nese e mbani mend filmin ky skec do ju duket fantastik dhe me prane reales lol.
Kur i thote "t'me rr&sh pppp ppp ppp" hahahhahahaa 
Shpresoj qe Zana dhe Deda te kene dhe episode te tjera se jane gallate, ose te pakten Zana te kete serialin e vete. Zana pas vdekjes (se Dedes) lol Zan' o dreq! 
Per me teper video te tilla vizitoni VIZATIMESHQIPNo comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.