Header Ads

Action Bronson prezanton datat e koncerteve duke pire bar. NajzKy ndoshta eshte prezantimi me origjinal i turneut te nje artisti ne video lmao. Fiksim perkthimi i zezakut per shurdhmemecet hahahhaahhaha (Honolulu , Mardi Grass, min. 2:13  hahhahaha). 2014 viti i Bronson! 
Ps. Do kisha shume deshire dhe mendoj se Action Bronson duhet te luaj ne filma se  s'ben! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.