Header Ads

Dua Lipa - All Of Me (Version i kenges se John Legend)
Dua ka nje ze shume te bukur dhe ashpersia e zerit te saj mungon kategorikisht ne tregun muzikor sot (tek kengetaret femra) dhe me materialin e duhur ajo e ka suksesin e garantuar. Ajo mund te kendoj shume mire r&b, por ne te njejten kohe me kete kenge tregon se mund te prodhoje nje hit rrok te papermbajtshem. Po e teproj ndoshta me fjalet but wow fiksim zeri i saj ne kete kenge dhe vete i kam fiksim femrat rrok! Me sjell ndermend pak Lisa Marie Priestley. Nje keshille te vogel; Boll kerkoi falje per luhatjet e vokalit ne cdo postim qe ben, sepse tregon qe ka pasiguri ne vetvete cka nuk eshte e nevojshme. Zeri i saj eshte super dhe ato luhatjet e vogla e bejne dhe me te dashurueshem. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.