Header Ads

Dua nje kapele SERMA


AAAAAAAAAAAAAAAAA! Dua nje kapele si kjo une urgjent! E vetmja kapele me simbol shqiptar qe me ka mbetur fiksim dhe e du e du e du! Nuk di nese bejne dergesa dhe ne Amerike perndryshe do e marr nje patjeter. Firma eshte e bazuar ne Londer dhe emrin SERMA e ka marre nga stilistja Serma Xhafa e cila ka qene e njohur ne qarqet lokale ne vitet '60-'90. Ky eshte produkti i pare online te cilin mund ta gjeni tek www.SermaClothing.com dhe ne te ardhmen pritet qe kjo firme te hedhi ne treg dhe materiale te tjera ne stilin urban. Cool! 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.