Header Ads

Ekipi shqiptar i Lojrave Olimpike te Dimrit 2014


Teksa bota e sportit perdit flet dhe mezi po pret hapjen e Lojrave Olimpike te Dimrit ne Rusi, kendej nga Shqiperia nje vaktesi ka zaptuar ekipin tone olimpik, e shyqyr qe egziston Google e Facebook, se ku do ti gjenim nje foto per te bere nje lajm te shkrete. Ekipi olimpik shqiptar perbehet nga dy skiatore Erjon Tola dhe Suela Mehilli. Te dy skiatoret u priten dhe nga presidenti Nishani i cili ju dorezoi flamurin per ti uruar zyrtarisht udhe te mbare dhe suksese ne Moske. Teksa per Erjon Tolen, ky eshte nje rikthim ne Lojrat Olimpike te Dimrit, Suela Mehilli merr pjese per here te pare, e njekohesisht hyn ne historine e sportit shqiptar si e para sportiste femer pjesmarrese ne Lojrat Olimpike te Dimrit. Suksese te dyve! 
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.