Header Ads

Elvana Gjata - Disko Disko (reklame)


E di qe je nje femije i viteve '90 nese e mban mend ...Silvana Bracen! Duket se Elvana Gjata pas suksesit te madh te "1990", po vazhdon me melankoline e ketyre viteve dhe me videokengen e re po sjell nje retro qe do te na nxjerri mallin e disa koherave te cilat i kemi harruar disi. OZM ajo logoja qe na behej tmerr derisa te fillonin transmetimet ne 18:00 e jepte muzike festivalesh hahahaha! E mban njeri mend disko Luks, Meteorin, Disko Blue, Krokodilin, Linzen, ate tjetren te cirku apo ate te liqeni lol hhahhahahhahaha! A ka mbet ndonje? Ja kemi harru dhe emrat! Lmao! Me padurim presim te shohim kete video e cila per nga ideja, vjen e vecante ne tregun shqiptar. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.