Header Ads

Jason Derulo "Talk Dirty" e kopjuar nga kenga shqiptare "Ti e lumtur"


Nese e keni lexuar intervisten me Adelina Ismailin, midis te tjerash ajo permend ne nje fragment kengen "Talk Dirty" te Jason Derulo si kenge qe ka huazuar nje pjese muzikore shqip dhe ka arritur suksesin boteror etj. Ndoshta ju e dini tashme, por ne po ju sjellim ketu dhe kengen nga eshte kopjuar fragmenti i "Talk Dirty". Ajo titullohet "Ti e lumtur", e sjelle ketu ne disa versione. Rrini ju kopjoni Rijonen lmao Jasoni tu be xhiro nga Shqiperia doli nr 1 ne hitparejdet e botes e tu bo leke me thase. Knoni juve per me te miret hahahahha! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.