Header Ads

Travis Luedke sjell ne serine e librave "Nightlife" mafian shqiptare, vampire dhe seks


Nese keni ndermend te lexoni ndonje liber kete fundjave, hidhini nje sy nje prej librave te serise "The Nightlife" nga Travis Luede i cili ne "The Nightlife: London", ka futur ne plotin e tij dhe mafian shqiptare, midis historive me vampire e seks. Tani...nuk eshte ndonje liber qe pretendon cmimin Nobel, por per $3.99 (ne Amazon versioni elektronik), sa per te shuar kuriozitetin, nuk eshte keq. Nderkohe qe kjo seri gjendet dhe ne dyqanet B&N ne Amerike. Lexim te kendshem! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.