Header Ads

JMSN - The One - Video


Gjithmone e kam shume te thjeshte per te folur rreth prodhimeve te JMSN, sepse krijimtarine e tij e ardhuroj, si muziken ashtu edhe videot qe prezanton. "The One" eshte shkeputur nga albumi "Pllaje" dhe si gjithmone nuk zhgenjen. Fiksim!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.