Header Ads

Jon Tarifa - On My Own


Kenga e re e Jon Tarifes na kujton pak Macklemore dhe "On My Own" vazhdon ti siguroj suksesin Jonit i cili momentalisht eshte duke xhiruar ne Hollande nje tjeter videokenge te re -nje bashkepunim me Vesa Lumen me titull "Supersticious". Duke qene se Joni ka nje harmoni te pagabueshme, nuk eshte e veshtire te mendojme se dhe kenga e ardheshme do jete super.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.