Header Ads

Kledi Bahiti dhe Samanta Karavello - Me jeto (Videoja)


"Me jeto" eshte nje kenge e bukur, me nje tekst te ndjere, nje balade perfekte pop nga nje duo e talentuar. Kenge te tilla funksionojne me se miri ne Shqiperi, cka shpjegon dhe suksesin e bashkepunimeve te Kledit me Samanten, problemi i vetem eshte vazhdimesia ne te ardhmen. Te dyve mund ti lejohet dhe nje hit tjeter i tille perpara se te behen te parashikueshem, por deri atehere ka kohe. E rendesishme eshte qe bashkepunimet e momentit kane rezultuar te bujshme. No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.