Header Ads

Rita Ora: Kenga e rradhes "I Will Never Let You Down"


Rita Ora ka bere te ditur sot ne BBC Radio 1 gjate nje interviste se, kenga e rradhes titullohet "I Will Never Let You Down". Gjate intervistes ajo ka kenduar dhe nje fragment nga kjo kenge, te cilen mund ta degjoni ne videon e meposhtme. Yeah! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.