Header Ads

Kledi Bahiti dhe Samanta Karavello se shpejti publikojne "Me jeto" - Shiko reklamen


Kledi Bahiti dhe Samanta Karavello duket se rezultojne te suksesshem ne bashkepunimet e tyre, ndaj pas fitores ne "Top Fest" vitin qe shkoi, bashkepunojne serisht, por kete here ne duet. Kenga e re titullohet "Me jeto" reklama e te ciles eshte publikuar sot dhe mund ta shikoni me poshte. Klipi i plote pritet te publikohet se shpejti

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.