Header Ads

Kush e fiton sot The Voice of Albania?


Sot eshte finalja e The Voice of Albania ku cdo anetar i jurise perfaqsohet me nje konkurues. Aurela me Krenarin,  Eltoni me Sigin, Sidriti me Florentin dhe Alma me Boren. Me poshte ne po ju sjellim nje video nga kualifikimi me i fundit i tyre, ku ju mund te gjykoni vete dhe mbi te gjitha mos harroni te vototni te preferuarin tuaj! Votoni votoni votoni qe te fitoj i preferuari juaj, se nuk votoni dhe pastaj ankoheni me kot. Ne ne Albaniac nga kjo katershe e talentuar, preferojme me se tepermi ne baze te interpretimeve te meposhtme Sigin e me pas  te dytin Krenarin, te treten Boren te katertin Florentin. Suksese te gjitheve! 
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.