Header Ads

Tony Dovolani ne reklame per Omega XL


Tony Dovolani ne reklamen e "OmegaXL" nje medikament per dhimbjet e shpines e kockave. Ne kete reklame keni mundesine te shikoni dhe familjen e Tony, por arsyeja qe ne po e publikojme eshte se; Ne kete video publicitare Tony shfaq talentin e tij si prezantues e ndoshta ne te ardhmen pse jo mund te provoje te drejtoj dhe nje program te tijin. Ai shfaqet plot sharm dhe flet qarte e paster. Dicka po nuhasim neve...hmm hmmm! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.