Header Ads

Vesa Luma dhe Jon Tarifa - Superstitious - Degjoje ketu


Ky eshte dueti i Vesa Lumes dhe Jon Tarifes, per te cilin shume shpejt do te publikohet dhe nje videoklip. Ju mund ta degjoni me poshte te plote dhe mos harroni te blini albumin e Veses dhe Jonit ne iTunes. Suksese ne kete bashkepunim te bukur! 1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.