Header Ads

A do kthehet Valbona Selimllari "Nga e para" ?


Pas dy edicionesh te suksesshme me "Nga e para" duket se Valbona Selimllari ndjen nostalgji per ekranin e tv dhe ndoshta ka ardhur momenti qe te rishfaqet serisht. Nje program shume i suksesshem, e nje prej te vetmeve qe arriti te ndikoje e ndihmoje pozitivisht ne shoqerine dhe publikun vendas, "Nga e para" nuk duhet te ishte nderprere pas dy edicionesh dhe ne shpresojme qe te rikthehet serisht. Me poshte po ju sjellim dhe nje nga serite e ketij programi.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.