Header Ads

Andy Gramm - "Disco Disco RMX" nga Elvana Gjata dhe Kaos


Ky eshte nje remix najzzzz i "Disco Disco" te Elvanes dhe Kaos nga Andy Gramm, te cilin jo vetem mund ta degjoni por dhe shkarkoni. Huuhuuuu Huuuuu Disco Disco!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.