Header Ads

Bebe Rexha ne revisten "Billboard"


Oh lala! Shikoni se cfare gjeta ne numrin e ri te revistes "Billboard"!!! Bebe Rexha prezantohet nga revista e njohur si nje prej artisteve te rinj dhe me te mire te 2014 te cilet pritet te "shperthejne" ne tregun amerikan e me gjere! Suksese Bebe! Mese e meritueshme!   


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.