Header Ads

DJ Iljano ft. Ed Wu - Disque


Me ne fund dhe dj shqiptare po ju "ndihet" zeri, e tashme kemi jo vetem kenge te publikuara ne soundcloud e youtube, por dhe video. Ja njera prej tyre. "Disque" nga Dj Iljano dhe Ed Wu. Najz!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.