Header Ads

Hersiana Matmuja regjistron dy versione te kenges ne Greqi

Hersiana Matmuja gjate regjistrimeve finale te kenges ne studio.

Hersiana Matmuja dhe kompozitori  Genti Lako, kane perfunduar ne Greqi versionin final te kenges "Zemerimi i nje nate". Ne kemi mesuar se perfaqsuesit shqiptar ende jane te pavendosur se ne cfare gjuhe do te kendojne ne Eurovision, ndaj dhe kane realizuar dy versione te kenges, nje ne shqip dhe nje ne anglisht. Nderkohe trupa do te filloje shume shpejt ne Shqiperi, xhirimet e videoklipit i cili pritet te kete premieren nga fundi i muajit mars. 

Ps. Per me teper rreth Hersianes, lexoni intervisten e saj ne numrin e fundit te Albaniac. KLIKO KETU

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.