Header Ads

Eda Zari - A Yiddishe Mame #ThrowbackFriday


Ajjjjjjjjjjj sa vdes per kete kenge! Eda Zari eshte fantastike dhe kjo kenge te godet direkt e ne zemer BAM!  E rigjeta ne arkivin tim dhe kam mese nje muaj qe nuk pushoj se degjuari. Magji! Krenar qe kemi artiste te tille. Kenga gjendet ne albumin "Toka Incognita" te Edes, publikuar me 2012.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.