Header Ads

Elhaida Dani, Miriam Cani, Albani,Tuna dhe Arilena sot ne X Factor


Mesaduket Elhaida Dani eshte serisht ne listen e te ftuarve te X Factor dhe ajo sot mbyll finalen e sezonit te fundit te ketij programi. Miriam Cani gjithashtu do te jete e ftuar, per te interpretuar versionin anglez te kenges "Labirint", Albani dhe Tuna do kendojne duete e Arilena fituesja e edicionit te shkuar do jete pershendetese. Sipas anketes se shikuesve te TV Klan, Senadi kryeson me 63% te votave te publikut, pasuar nga Ergi me 32% dhe Sarah me 5%, por rezultati perfundimtar mund te jete komplet i anasjellte. #OAC#7 #S

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.