Header Ads

Njomza koncert ne Cikago me 7 mars


Nese jeni ne Cikago me shtate mars, mos humbisni koncertin e kengetares me origjine shqiptare Njomza, e cila eshte ne rrugen e duhur drejt suksesit artistik ne Amerike e shume shpejt pritet te behet e njohur per publikun vendas. Nje prej talenteve te reja me te suksesshme ne skenen lokale te Cikagos, ajo pritet te interpretoj disa prej puneve te saja me te mira ne "Schubas Tavern" (3159 Southport Ave) shoqeruar ne koncert nga Tokyo Shawn dhe Earthgang, Biletat kushtojne $10 e mund te porositen online, shfaqja fillon ne oren 8 dhe eshte e hapur per te gjitha grupmoshat. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.