Header Ads

Eliza Dushku do luaj ne "Midnight Rider"


Eliza Dushku do te interpretoj ne rolin e Rites, ne filmin e ri "Midnight Rider" te Randall Miller bazuar ne jeten e muzikantit Gregg Allman (The Allman Brothers Band). Roli i Elizes ne kete film eshte ai i nje vajze nga jugu i Amerikes e cila frymezoi Gregg te kompozonte nje prej kengeve te tij me te famshme "Whipping Post". Ne lajme te tjera, Eliza ka dhe dy filma te tjere qe pritet te publikohen kete vit. "The Scribbler" te John Suits dhe "Jane Wants a Boyfriend" te William Sullivan. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.