Header Ads

Masiela Lusha ne "Anger Management" te Charlie Sheen


Aktorja shqiptare Masiela Lusha kete jave eshte e ftuar ne serine e re te serialit "Anger Magagement" ne te cilin interpreton Charlie Sheen. Ky serial i cili transmetohet ne kanalin FX te enjteve me 9:30 te darkes, tregon per Charlie, i cili eshte nje terapist jo-tradicional, per njerzit me temperament te nxehte. Mos harroni ta ndiqni neser per te pare dhe Masielen ne rolin e nje vajze qe vjen nga nje qytet tjeter dhe terheq vemendjen e Charlie dhe Sean (personazh ne serial) te cilet luftojne per te fituar zemren e Masieles. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.