Header Ads

Njomza kendon "Sowing Season" te Brand New


Njomza sjell versionin e saj te "Sowing Season" nga grupi Brand New dhe eshte perrrrfekte! Me pelqen me shume se origjinali. Degjoheni me poshte. Pirja e nje cigareje eshte e rekomandueshme. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.