Header Ads

Yll Limani - Marshi i zemrave - Shkarkoje falas ketu


Me i vaket se kete vit Top Fest nuk ka qene ndonjehere. Rralle se e shikon te permendet ne shtyp apo te shperndahet ndonje kenge nga 50+ qe jane prezantuar deri me tani. Dhe...me ne fund Yll Limani vjen per ta ndryshuar disi kete monotoni vetvrarese me "Marshin e zemrave", nje kenge qe na kujton pak FUN e pak Bruno Mars, por sjelle ne skene ne menyre perfekte nga Ylli. Fiksim kjo kenge! Bravo! ps. "Marshi i zemrave" mund te shkarkohet falas ne Soundcloud.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.