Header Ads

Riff Raff dhe Action Bronson - I Shoulda Won A Grammy


Hahahahahhahaaha! Jo po se kujtoni ju se vetem ne Shqipe jane te pakenaqur robt kur nuk fitojne. Ne Amerike bejne dhe kenge. Ja psh Riff Raff dhe Action Bronson sjellin me humor - Duhej te kisha fituar nje Grammy.  Se shpejti Flaka Krelani - Duhej te kisha fituar Dancing with the Stars, Sigi - Duhej te kisha fituar The Voice, Ledina Celo - Duhej te kisha fituar Kenga Magjike etj lolz 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.