Header Ads

X Factor Albania e fiton Senadi?


E teksa finalja e X Factor po afron, gara jo vetem qe behet me e nxehte, por dhe me e qarte. Sipas sondazhit publik te TV KLAN, se cili prej kater finalisteve duhet te fitoj "X Factor Albania 2014", pergjigjia e publikut duket e qarte - SENADI! Them e qarte, sepse ai ka marre 65% nga 89076 te votave ne kete ankete, duke lene jashtezakonisht larg pretendenten e dyte Ergi me 22%, Saren me 9% dhe cuditerisht Enxhin e cila renditet e fundit me 4%. Urime Senad!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.