Header Ads

Bebe Rexha - I Can't Stop Drinking About You


Bebe Rexha ka publikuar dje singlen e saj debutuese "I Can't Stop Drinking About You" e cila eshte pritur mjaft mire. Kengetarja ka nje ze kaq te vecante sa cdo kenge merr nje ngjyre origjinale. Ne refren "I Can't Stop Drinking About You" duket sikur do shpertheje ne pop rrok, por ne nje kthim te kendshem vazhdon ne balade elektronike qe te kujton pak Ellie Goulding, duke vertetuar dhe nje here se Bebe ka potencialin qe ne cdo kenge te shfaq ne menyre perfekte nje tjeter ngjyre te vokalit te saj. S'kemi cfare te themi! E ♥!
Kenga pati premieren ne revisten e njohur "Nylon" nderkohe qe po dje Bebe ka regjistruar nje performance te kesaj kenge per programin e  pushimeve te pranveres ne MTV. 2014 eshte vitit i saj dhe prisni qe ta shihni Bebe kudo! ♥
"I Can't Stop Drinking About You"

Tekti: Bebe Rexha
Produksioni: The Monsters & Strangerz

No ones gonna love you like I do.
No ones gonna care like i do.
and I can feel it in the way that you breathe.
I know you dream of her while you sleep next to me.

I can't stop drinking about you.
I gotta numb the pain.
I can't stop drinking about you.
Without you I ain't the same.
So pour a shot in my glass and I'll forget forever!
So pour a shot in my glass cause it makes everything better!

Darlin tell me what more can I do?
Don't you know that i was meant for you?
You say i feel like heaven on earth,
but You'd never know what heaven was if it wasn't for... her.

I can't stop drinking about you.
I gotta numb the pain.
I can't stop drinking about you.
Without you I ain't the same.
So pour a shot in my glass and I'll forget forever!
So pour a shot in my glass cause it makes everything better!

No ones gonna love you like I do.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.