Header Ads

Eliza Dushku - The Gable V - Shiko reklamen


Me date 27 mars ne nje prej kanaleve me te njohur ne YouTube - Machinima, do te shfaqet premiera e filmit fantastiko shkencor me metrazh te shkurter "The Gable V" ne te cilin interpreton ne rol kryesor Eliza Dushku perkrah te mirenjohurve James Morrison dhe Steve Harris. Perfshirja e ketyre aktoreve dhe realizimi shume i mire i ketij filmi, por edhe titulli i reklames "Kush jane Gable V?" po na jep pershtypjen se ky projekt nuk do perfundoj ketu, por mund te jete nje testim per nje serila sci-fi ndoshta ne web, ndoshta ne tv. Sidoqofte, duket interesant dhe ne mezi presim rikthimin e Elizes ne tv.Shikojeni me poshte. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.