Header Ads

Egzon Pireci ft. Rozana Radi - Forever


Egzoni ka nje ze shume te bukur dhe eshte ai dhe fragmenti i tij ne kete kenge qe i jep nuancen e duhur "Forever". Ai mund ta kishte kenduar dhe vetem shume mire kete kenge, e cila per nga vecantia eshte nje prej prurjeve me interesante te vitit. Filloi te recitoje kjo...ika! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.