Header Ads

Elizabeth Ivezaj Miss Michigan 2014 - video


Ne numrin e ardhshem te Albaniac ju do te lexoni nje interviste me Miss Michigan 2014 dhe pretendenten per Miss USA 2014, Elizabeth Ivezaj, por deri atehere shijoni kete video qe ajo ka realizuar per  veshjet e Yara Yosif kohe me pare. Elizabeth eshte vajza me veshje jeshile ne fillim te videos. YLL! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.