Header Ads

Flori - Ke


Mesaduket Flori, po le pas ritmet pop-folk per dance-r'n'b dhe rezultati eshte "Ke". Ky ndryshim vjen jo me pa merak, pasi vete Flori teksa e ka prezantuar ne rrjetet shoqerore e ka shoqeruar me komentin "Shpresoj t'ju pelqeje" , por nuk ka nevoje te shqetesohet, pasi ndoshta mund te mos jete krijimi i tij me i mire, por eshte nje kenge super e cila vjen ne momentin e duhur. Me pelqen fakti qe ndryshe nga shume te tjere, Flori di qe gjithcka ka nje fund, di te testoj degjuesin dhe e di se kur eshte koha per te ndryshuar e ne jemi mese te gezuar per ate cka parashikohet te sjelle ne te ardhmen. Videoja eshte cool dhe seksi ne te njejten kohe. 0:57 BAM!  

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.