Header Ads

G4SHI - I'm So Good - Degjoje/ Shkarkoje FALAS ketu!


G4SHI sapo ka hedhur nje tjeter kenge ne Soundcloud. Ajo titullohet "I'm So Good" dhe pak a shume titulli eshte nje anteprima e asaj cka do degjoni me tej. Kufjet ne vesh, basi ne maksimum dhe play. Rreperi gjithashtu ka bere te ditur se shume shpejt mund te vendos qe te hedh online nje album te tere falas. Kesaj i thone Krishtlindje ne prill! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.