Header Ads

Seven Saraqi - S'ka dashni


Ajjjj kenga e re e Seven Saraqit me ka pelqyer shume. E kam thene dhe me pare qe ne R&B Seven Saraqi eshte ne zonen e tij dhe jep maksimumin. Kjo kenge eshte prova me e sakte dhe me e mire e talentit te tij. Fiksim kjo kenge! Nderkohe, Saraqi i cili jeton ne Amerike dhe besoj ka pretendime te hyje dhe ne tregun amerikan muzikor, besoj se do te sjelle se shpejti dhe nje version ne anglisht te kesaj kenge e cila do te ishte dhe demoja perfekte per te ne kete ane te oqeanit.

/S'ka dashni per nje kurve si ti/


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.